Hoe combineer je sieraden met je outfit?

  Bohemianrose     06-10-2014     Reacties (0)

Hoe combineer je sieraden met je outfit? Wanneer je sieraden en accessoires koopt dan gaat het niet alleen om een enkel item, het gaat erom dat je meerdere items hebt die samen jou outfit complimenteren.
It can be tricky business…maar dat kleine beetje extra werk om de juiste sieraden en accessoires te vinden loont, het kan jou outfit naar een heel nieuw level liften.

Combineren met je outfit

Waarschijnlijk weet je al wat je aandoet voordat je bedacht hebt wat voor sieraden je wilt gaan dragen, dus gebruik je outfit als basis voor jou accessoires. Over het algemeen is contrast de sleutel tot succces. Draag je een simpel shirtje en een jeans? Ga dan voor een statement ketting en veel armbanden om jou look een boost te geven. Ga je voor een outfit met hele drukke prints? Kies dan voor simpele sieraden. Het mooist is dan te gaan voor alleen een ring, of alleen oorbellen, of alleen een ketting of een paar fijne armbanden.

Stacking Jewelry

Ja je kunt verschillende sieraden met elkaar combineren zoals verschillende patronen of prints maar blijf wel bij een stijl denk bv aan: bohemian, preppy of beachy. Draag gerust zilver en goud kleurige sieraden door elkaar.

Ben jij ook gek op sieraden? Deel jou styling tips van jou favorieten sieraden!

X Martina 

Lees meer

Heb jij ook last van de welbekende herfstdip???

  Bohemianrose     04-10-2014     Reacties (0)

Heb jij ook last van de welbekende herfstdip??? Komt hij er echt weer aan ... de herfstdip??? Voor menigeen is de periode van de vallende blaadjes echt een signaal om de dekens over het hoofd te trekken en vroeg onder de wol te kruipen. Officieel spreken we over SAD, oftwel Seasonal Affective Disorder, aka de herfstdip. Je voelt je lusteloos, raakt min of meer chronisch vermoeid en hebt moeite de concentratie vast te houden. Eigenlijk is de oorzaak simpel … de biologische klok gaat verkeerd lopen omdat je minder daglicht krijgt. De hypothalamus is verantwoordelijk voor ons biologisch klokje, het zijn onze genen die daar verantwoordelijk voor zijn. Het is vroeger donker en later licht, het weer is kouder je bent dus gewoon meer binnen en komt dus daglicht tekort.

Is het te voorkomen? Door ervoor te zorgen dat je genoeg daglicht krijgt kun je ervoor zorgen dat je minder of geen last hebt van de winterdip dus wandelen, fietsen, hardlopen... het maakt niet uit zorg dat je per dag een uur of wat in de buitenlucht komt. Al met al is de buitenlucht dus het beste wat je kan doen als je denkt de herfstdip te hebben, het is gratis en gezond voor je wat wil je nog meer.

X Martina

Lees meer| Meer