MIJN ARTIKEL IS....PRIMA  Mooi! Schrijf een review en maak kans op € 50,- shop tegoed

TOCH NIET WAT IK ZOEK  Jammer! Kan gebeuren, je kunt het producht terugsturen of ruilen voor iets anders. Laat het ons weten wij helpen je graag verder.

STUK  Vervelend! Fiksen we voor je, we denken graag met je mee. Neem contact op of bel 06 42 01 20 63

►Klik hier voor de GRATIS Bohemianrose Retourservice*


*Alleen geldig voorpakketverzending niet voor brievenbus verzendig
* Herroepingsrecht
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jou herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Bohemianrose geretourneerd worden. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht kun je het herroepings formulier hier invullen of neem contact met ons opnemen via: +31 (0)6 42 01 20 63 info@bohemianrose.nl  De retourzending dient altijd 24 uur van tevoren per e-mail of telefoon te worden aangemeld.

* Uitzonderingen
De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd en voorzien van track & trace nummer te worden teruggestuurd. (indien er geen track & trace nummer heeft en dus een bewijs van verzending, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte post stukken!)
Bohemianrose streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In iedergeval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten van de zending naar de klant zal retour gestort op de rekening van de klant. De verzendkosten voor het retourneren van artikelen naar  Bohemianrose zijn voor rekening van de klant.

We streven ernaar altijd realistische foto’s en complete productinformatie te plaatsten van ieder product uit de shop. Check altijd goed de maten en materialen van de items voordat je iets besteld, om teleurstellingen te voorkomen. Als je toch jouw bestelling wilt retourneren, vragen we je het volgende te doen.
Meld je retour aan door een email te sturen naar info@bohemianrose.nl Vermeld hierbij jouw naam, ordernummer, productnaam, en het aantal terug te sturen items. Als je ons wilt helpen, vermeld je ook de reden van retour. Daarna kun je jouw items (op eigen kosten) terugsturen naar:

Bohemianrose
Ovv: Retour
Lotusbloemweg 8
1338VX Almere
Nederland


| Meer