FLASH TATTOO JEWELRY

Deze juweeltjes zijn tijdelijke tatoeages, gebaseerd op sieraden in verschillende designs. Of je nu naar het festival, strand, feestje of een concert gaat; dit is de ultieme manier om je huid te laten stralen en je festival look compleet te maken. Je kunt ze plakken waar jij wilt, op je arm, je pols, je nek, je been of op je rug. In slechts enkele minuten heb jij de perfecte festifal look!

De tijdelijke tattoos komen in allerlei vormen en zijn in zilver, goud en zwart verkrijgbaar. Je kunt ze overal plaatsen, zoals op je enkel, pols of nek. Alsof je echte sieraden draagt!

De tattoo blijft 4-6 dagen zitten, is veilig voor de huid en is makkelijk met water aan te brengen op de schone huid. Je moet er natuurlijk wel voorzichtig mee zijn, dus gebruik geen zeep, olie of zonnebrand in de buurt van je tattoo. Vermijd zeep,parfum, zonnebrandcreme, bodylotions of olie op of in de buurt van de tattoo.

Hoeveel tattoos zitten er in?

Je krijgt de tattoos die op de afbeelding staan.
 
Hoe plaats ik de tattoo?
 
Het is heel makkelijk en snel met behulp van een beetje water. Bepaal de plaats de tattoo waar je hem hebben wilt, plaats de tattoo omgekeerd op je huid en plaats een nat doekje op de tatto voor 30 seconde. Trek het papier eraf en tada!

Hoe verwijder ik de tattoo?

Om de tattoo te verwijderen hoef je alleen een beetje olie te gebruiken en daarna kun je de tattoo zo verwijderen met een doekje.

BOHEMIANROSE SERVICE

♥ Gratis verzending v.a. € 50,- (NL)
♥ Bezorging door PostNL
♥ Veilig en snel betalen
♥ 14 Dagen bedenk tijd
♥ Niet goed = Geld terug
♥ Persoonlijke klantenservice

FLASH TATTOOS ♥SALE♥ 50 % OFF BUY NOW OR CRY LATER

| Meer

Bohemianrose gebruikt cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
This website is made with lots of knots by Bohemianrose © All rights reserved 2019