Angelic Connection Course part 1

  HayHouse     24/04/2018     Reacties (0)

Part 1: Meet Your Guardian Angel

Lees meer

Lookbook

  Bohemianrose     23/02/2018     Reacties (0)

Lees meer

A Visual Guide to Angel Numbers And Interpreting Them

  Melanie Beckler     13/10/2017     Reacties (0)

Angel Numbers Guide


Published with permission from Melanie at Ask-Angels.com.


 

 

Lees meer

Paula Abdul

  15/12/2015     Reacties (0)

Deze mocht ook niet ontbreken in mijn lijstje.


 

Lees meer

Wilson Phillips

  14/12/2015     Reacties (0)

Deze cd heb ik nog steeds, en hij is grijs gedraaid, maar wat een herinneringen! Het nummer, Hold on, één van mijn absolute favorieten. Het geeft een onbezorgd gevoel, weemoedig misschien, maar zo vrij en blij. Dit is toch wel een van mijn favoriete bands ever! Ik weet nog dat ik het casette bandje kocht in de Zwartjanstraat in Rotterdam toen deze uit kwam (ja ik stam nog uit de tijd van de casette bandjes en walkman). Er zijn nog tal van favoriete song en die zul je zeker voorbij zien komen hier op mijn blog. Heb jij ook een liedje met mooie herinneringen of waar je gewoon blij van wordt, deel ze met ons.

♥ Martina

 

Lees meer

Beautiful Light Music

  10/12/2015     Reacties (0)

Lees meer

Smooth & Easy Music - positive, relaxing

  10/12/2015     Reacties (0)


Ook zo toe aan de zon, droom weg en ontspan met dit inspirerende filmpje.

Lees meer

BACK TO THE FUTURE

  21/07/2015     Reacties (0)

Ik ben dol op Pinterest! Het is verslavend je komt de leukste dingen tegen en maakt in een handomdraai de leukste borden. Dus ja ik ben enthousiast over dit social media platform. Pinterest blijft groeien en zich verder ontwikkelen, dus genoeg nieuws te melden. Graag deel ik mijn ervaringen, kennis en Pinterest nieuws met jullie.

BACK TO THE FUTURE
Op dit Back to the Future pinboard bewaar ik de plaatjes die ik tegen kom en mij herinneren aan de 80's en 90' waarin ik opgroeide. Heb jij nog een leuke toevoeging uit die tijd? Let me know!!
Volg het bord ♥ I love the 80's & 90's ♥ van Bohemianrose op Pinterest.

Lees meer

Decoratie met schelpen

  Martina     24/04/2015     Reacties (0)

Het mooie weer is een feit! Heerlijk weer dagjes naar het strand om te zonnen, zwemmen of een heerlijke wandeling langs het strand. Ik denk dat de meeste mensen en kinderen op het strand de mooiste schelpen verzamelen en deze meenemen naar huis, maar wat te doen met de schatten? Zoals in mijn vorige blogbericht heb je kunnen zien dat je op een simpele manier met jou gevonden schatten de mooiste decoraties kunt maken door ze bijvoorbeeld in een windlicht te doen. Je kunt hier het vorige blogbericht bekijken voor meer ideën. Schelpen zijn zo mooi om kleur aan je interieur te geven en het is gratis. Dus verzamel al jouw oude schatten die je eerder heb gevonden op vorige vakanties en dagjes uit en maak de mooiste creaties met jou gekoesterde strandschatten die gevuld zijn met herinneringen van zand tussen je tenen en zorgeloze dagen


Krans van mosselen
Bron


Bloempotten met schelpen
Schelpen bloempotten
Bron


Schelpen kaarsen
Kaarsen schelpen
Bron


Metallic gouden schelpen
Metallic gouden schelpen met kaarsjes
Bron


Oesterschelpen spiegel
Spiegel met oesterschelpen
BronSchelpen schilderij
Bron


 

Lees meer

Decoreren met natuurlijke materialen

  Martina     09/04/2015     Reacties (0)

edereen heeft in zijn huis accessoires, die kun je dan ook overal kopen. Ik hou persoonlijk van accessoires die ik heb gevonden/gekocht als wij op vakantie zijn, dit kan een schilderij zijn of een mooie vaas maar juist ook de kleine dingen die je zo gratis kunt vinden zoals schelpen, stenen en veren. Maak een mooie collectie van al je verzamelde schelpen in een mooie glazen vaas, deze souveniers zijn de schatten die in ons huis staan ieder met een eigen verhaal. Het is dan ook echt een traditie geworden dat we van elke vakantie weer naar mooie schatten zoeken voor thuis en ondertussen heeft mijn zoon Joey echt een gooie neus voor mooie schelpen en stenen zoeken op het strand. Schelpen, stenen en veren bijvoorbeeld staan heel decoratief. De natuur maakt de mooiste dingen, die je zo gratis mee kunt nemen voor in huis. Op het strand vindt je de mooiste schelpen en stenen en veren kun je zo op straat of bij een kinderboerderij vinden. Natuurlijke eenvoud, bijna als kunst. Bekijk de foto's voor inspiratie, heb jij zelf mooie inspiratie voorbeelden deel ze met ons ♥

decoratie-schelpen-onder-stolp
BRONBRONBRON


schelpen-in-vaas-decoratie
BRON


stenen-verzameling-decoratie
BRONBRON


veren-mobiel
BRON


veren-ingelijst
BRON

Driftwood table, sea star decoration
BRONBRONBRON

Lees meer

Moodboard

  Bohemianrose     06/04/2015     Reacties (0)

Een moodboard is een visualisatie van een concept, idee, droom, gedachte of gevoel. Een moodboard bestaat uit herkenbare elementen, maar suggereert ook nieuwe ideeën. Het schept een compleet beeld en beelden zijn veel effectiever dan woorden, een moodboard is een totaalplaatje dat met woorden moeilijk kan worden samengevat. Je krijgt er meteen een gevoel bij. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf en voor anderen. Letterlijk vertaald is het een ‘sfeer-bord’ een verzameling van inspirerende elementen die gezamenlijk leiden tot een doel, namelijk het neerzetten van een sfeer maar het verbeeldt ook dromen en aspiraties. Pinterest is ook een moodboard, neem een een kijkje bij de pagina van Bohemianrose.

https://www.pinterest.com/mybohemianrose/

Lees meer

Flash tattoos

  Bohemianrose     17/03/2015     Reacties (0)

Deze juweeltjes zijn tijdelijke tatoeages, gebaseerd op sieraden. Of je nu naar het festival, strand, feestje of een concert gaat; dit is de ultieme manier om je huid te laten stralen en je festival look compleet te maken.

De tijdelijke tattoos komen in allerlei vormen en zijn in zilver, goud en zwart verkrijgbaar. Je kunt ze overal plaatsen, zoals op je enkel, pols of nek. Alsof je echte sieraden draagt!

De tattoo blijft 4-6 dagen zitten, is veilig voor de huid en is makkelijk met water aan te brengen op de schone huid. Je moet er natuurlijk wel voorzichtig mee zijn, dus gebruik geen zeep, olie of zonnebrand in de buurt van je tattoo. Vermijd zeep, zonnebrandcreme, bodylotions of olie op of in de buurt van de tattoo.

Lees meer

Festifal bags

  Bohemianrose     10/03/2015     Reacties (0)

♥ NIEUW BINNEN ♥
Het festivalseizoen is eindelijk weer aangebroken en zo samen met het lekkere weer van de laatste tijd begint het bij ons allemaal heerlijk te kriebelen! Deze leuke tasjes van A-zone met een lange draag riem en een grote lus aan de achterzijde zodat je het tasje ook aan je riem kunt hangen, is dus ideaal voor als je naar een festival of een feestje gaat, zo kun je toch je telefoon en andere kleine spulletjes toch meenemen en heb jij je handen vrij. Let's party
http://www.bohemianrose.nl/Tassen

Lees meer

En de winnaar is....

  Bohemianrose     20/02/2015     Reacties (0)

Elke maand maken onze nieuwsbrief lezers kans om iets leuks te winnen uit onze webshop. Gewoon voor de lol, om iemand blij te maken. Deze maand kun je deze Blissful Beauty's   winnen. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Als je die al ontvangt, hoef je absoluut niets meer te doen. You’re already in the game ☺ Ken je iemand die ook onze nieuwsbrief zou willen ontvangen, nodig haar dan uit om zich ook in te schrijven en zo elke maand kant te maken op een leuke prijs.

Lees meer

Pak je kans en scoor alvast cadeaus voor Sint of Kerst met extra korting!

  Bohemianrose     15/11/2014     Reacties (0)

Om te winkelen hoef je vandaag de dag niet langer de stad in. Vanuit je luie stoel kan je lekker shoppen en scoor jij de leukste accessoires voor jezelf of iemand anders. Niemand wil te veel betalen voor een product en daarom kun je dit weekend met een leuke korting jezelf of iemand anders verwennen.
Pak je kans en scoor alvast cadeaus voor Sint of Kerst met extra korting!

* Ook geldig op alle items in de sale op = op

Lees meer