BOHEMIANROSE THE STORY

<<< <<< <<< △ <>☆<> >>> >>> >>>

THE FAIRY TALE SO FAR...


Hallo ik ben Martina Story ik ben de eigenaar van Bohemianrose. Bohemianrose.nl is ooit begonnen als webshop met sieraden en accessoires, ik heb ook een tijdje zelf sieraden gemaakt maar dat was toch niet mijn ding. Ik ben altijd al heel creatief geweest en heb ook van alles geprobeerd, nu heb ik eindelijk mijn passie gevonden en dat is macramé wallhangings en dreamcatchers maken.
 

Dreamcatchers & Wall Hangings geïnspireerd door de bohemian lifestyle die helemaal passen in deze tijd.
Stylish, hip en met een gevoel van vervlogen tijden, maar toch helemaal van nu!
 


Ik ben vaak te vinden in kringloopwinkels en rommelmarkten om daar vintage treasures te ontdekken die ik als inspiratie gebruik voor mijn eigen creaties, ik ben dol op oude stoffen, kant en doileys die ik weer kan verwerken in mijn dreamcatchers.
 

Hand made is simply beautiful that is one-of-a-kind, and made with care and attention that can be seen and touched. It is the result of skill and craftsmanship that is absent in the world of large scale manufacturing.

 
Dus ben jij op zoek naar een uniek item dat handgemaakt is met veel liefde ♡ en ''one of a kind'' voor jezelf of als cadeau neem dan een kijkje bij de Dreamcatchers & Wallhangings. Dromenvangers passen in ieder interieur en zijn echt een eyecatcher op iedere muur of het nou in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of als eyecatcher op een bruiloft. 
 

Hand made is simply beautiful that is one-of-a-kind, and made with care and attention that can be seen and touched. It is the result of skill and craftsmanship that is absent in the world of large scale manufacturing.


Alle het wallhangings & dreamcatchers zijn met de hand vervaardigd met liefde en aandacht voor detail van start tot finish. Elk stuk is absoluut one-of-a-kind en nooit een exacte replicatie. Zodra een bepaald item wordt verkocht, zal dat hetzelfde item niet te worden bijgevuld. Custom creaties en re-creaties zijn op aanvraag beschikbaar, maar elke re-creatie van een eerder ontwerp zal niet een exacte kopie zijn. Hoewel het behoud van hetzelfde totale ontwerp, zijn lichte variaties en wijzigingen van materiaal mogelijk.

Voor een custum piece speciaal voor jou gemaak stuur vrijblijvend een bericht naar info@bohemianrose.nl
Omdat het een op maat gemaakte bestelling is, duurt het tot 14 dagen voordat de bestelling verzonden wordt.
 

Add a bit of modern boho to your home decor with unique and beautiful statement Dreamcatchers & Wall Hangings! 

<<< △ <>☆<> △ >>> 

Dedicated to those who still believe in magic

 

♡ ''One of a kind''

♡ Alle dromenvangers en macramé muur decoratie persoonlijk door mij handgemaakt

♡ Gratis verzending bij bestellingen boven € 50,-

♡ Snelle levering, verzending binne 
n 48uur
 
♡ Niet goed, geld terug. Geen moeilijk gedoe!

♡ 14 dagen zichttermijn

♡ Goede service en garantie afhandeling 

♡ Persoonlijk contact


♡ Veilig winkelen en betalen| Meer