BOHEMIANROSE THE STORY

<<< <<< <<< △ <>☆<> >>> >>> >>>

THE FAIRY TALE SO FAR...


Ik ben altijd al heel creatief geweest en heb van alles al geprobeerd maar toen ontdekte ik macrame. In het begin was dat even puzzelen en heel veel knopen proberen en weer uithalen omdat ik niet uitkwam met het touw. Toch was ik direct hooked en pakte macramé mij omdat de herhaling van de knopen bij mij zorgt voor mentale ontspanning en je je gedachten even helemaal leeg kan maken, heerlijk luisteren naar muziek en de mooiste creaties bedenken is mijn zen. Ik stop veel tijd en liefde die ik in mijn muurhangers en luister vooral naar wat er in mij opkomt. Ik werk graag met marerialen zoals textielgaren van Hoooked omdat je door kleurgebruik ook echt een gevoel kan overbrengen.
 

Dreamcatchers & Wall Hangings geïnspireerd door de bohemian lifestyle die helemaal passen in deze tijd.
Stylish, hip en met een gevoel van vervlogen tijden, maar toch helemaal van nu!
 


Ik ben vaak te vinden in kringloopwinkels en rommelmarkten om daar vintage schatten te ontdekken die ik als inspiratie gebruik voor mijn eigen creaties, ik ben dol op oude stoffen, kant en doileys die ik weer kan verwerken in mijn dreamcatchers.

Dus ben jij op zoek naar een uniek item dat handgemaakt is met veel liefde ♡ en ''one of a kind'' voor jezelf of als cadeau neem dan een kijkje bij de Dreamcatchers & Wallhangings. Muurhangers passen in ieder interieur en zijn echt een eyecatcher op iedere muur en elke kamer.

Alle het muurhangers zijn met de hand vervaardigd met liefde en aandacht voor detail van start tot finish. Elk stuk is absoluut one-of-a-kind en nooit een exacte replicatie. Zodra een bepaald item wordt verkocht, zal dat hetzelfde item niet worden bijgevuld. Custom creaties zijn op aanvraag beschikbaar, maar elke re-creatie van een eerder ontwerp zal niet een exacte kopie zijn. Hoewel het behoud van hetzelfde totale ontwerp, zijn lichte variaties en wijzigingen van materiaal mogelijk.

Voor een custum piece speciaal voor jou gemaak stuur vrijblijvend een bericht naar info@bohemianrose.nl
Omdat het een op maat gemaakte bestelling is, duurt het tot 14 dagen voordat de bestelling verzonden wordt.
 
<<< △ <>☆<> △ >>> 

Dedicated to those who still believe in magic

 

♡ ''One of a kind''

♡ Alle dromenvangers en macramé muur decoratie persoonlijk door mij handgemaakt


♡ Snelle levering, verzending binne n 48uur
 
♡ Goede service en garantie afhandeling 

♡ Persoonlijk contact


♡ Veilig winkelen en betalen| Meer